perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 4

Hello!
Tämä päivä on ollut kyllä kaikin puolin erittäin epäonnistunut. Itse en päässyt kouluun kuin ulko oville asti ja piti lähteä kotiin todella pahan olon takia. En yhtään tiedä mikä mulle tuli, mutta vaan tajuttoman huono vointi ihan yhtäkkiä. Se kesti onneksi vain pari tuntia ja nyt vointi on taas ihan hyvä. Kävin alku illasta Hortensian luona Nuuksiossa ja näin siellä Nipsun, joka kertoin mennnensä tänään ekaa kertaa Hortensiall kangilla. Vauva oli kuulemma ollut tosi hienosti, aluksi pari ekaa kierrosta oli vähän ihmeissää, mutta muuten tosi hyvin tottui niihin. :) Tämä oli varmaan päivän ainoa hyvä asia. Kotiin päästyä sain jheti ensimmäiseksi nähdä meidän kentän, joka kylläkin muistuttaa enemmänkin uimallasta. Ei sitten päästy ollenkaan ratsastamaan. Täällä on muutenkin kamala sade ja myrky, odotan vain milloin lähtee sähköt... 
"Onnistuneen" päivän ja kamalan ilman takia en pystynyt ottamaan mitään kuvia  eidän tallista, joten postausta tallista en tänään pysty tekemään. Päätin nyt tehdä vähän erillaisen postauksen, nimittäin tässä alla on mun pari lemppari kuvaa jokaisesta kisasta Donnen kanssa tänä kesänä. En sen enempää rupea kuvista kertomaan kuin kisan tuloksen ja missä kuva on otettu. :) Huomenna yritän sitten saada kuvia tallista ja pihapiiristä, jos kelit sen sallivat! :)

Ypätä 1. Future Cup 71.333%  1.sija



Laakso, ei niin putkeen mennyt rata... 62,265%

SM Ahvenanmaa 68,575% Pronssia

SM 


DTT Hyvinkää 66.750% 1.sija

niiiin Kaunis <3

My Star <3
2.Future Cup LPR
1.sija, 69.316%
3.sija, 65.528%
2.sija 70.075%


Hienoin <3
EM Malmö

EM
Ehdottomasti mun lempi kilpailu ponivuosilta! 


DC seuramestaruus


HIHS 68.775% 2.sija

Halli-SM
Hoffe kaveri :3


Halli-SM

Halli-SM 67.846% Hopeeta

MY TEAM <3

-Olivia




3 kommenttia:

  1. Kuin pitkät kannukset sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joko 2.5cm jos meen jotain norm helppo A luokkia. FEI ohjelmissa ja kotona meen 3.5cm kannuksill eli maximi mitä poneilla saa olla :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista