lauantai 22. elokuuta 2015

Este SM 2015!

Heippa!
Valitettavasti tämä blogiin kirjoittaminen on jäänyt vähän, kun olivat nuo EM-kilpailut ja koulukin on alkanut. Nyt yritetään kuitenkin vähintään kerran viikossa tänne jotakin kirjoitella!
Elikkäs tässä on nyt vähän myöhässä postausta este SM kisoista, jossa voitin Vincentin kanssa kultaa!




Vincent on ihan huikee <3
 Lähdimme Ypäjälle 30.7. torstaina, koska minulla oli Pe aamuna jo klo 9 startti Celticin kanssa. Saavuimme noin klo 18.15. Ensin laitoimme karsinat ja purimme kamat, sen jälkeen lähdin ratsastamaan ensimmäisen hevosenkello oli noin 19.30(vincentin). Molemmat tuntuivat ihan hyvältä ratsastaa. Hevoset ratsastettua teimme normaalisti iltatoimenpiteet ja lähdimme itse nukkumaan.






Vincent perjantaina

Perjantai luokan VOITTO


Perjantai aamuna starttasin ensimmäisen luokan Celtikillä, joka alkoi jo 9.00, joten aamu herätys oli aikainen. Hyppäsin ensimmäisen radan Celtikillä ikinä ja se hyppäsi todella hyvin, rata oli 100cm. Sitten vietiin hevonen talliin ja otettiin Vincent talutukseen, koska luokka alkoi vasta 14.00. Menimme hetkeksi katsomaan muita luokkia kunnes kello näytti 12.30 ja lähdimme takaisin tallille. Siellä rupesimme rauhassa valmistelemaan vincenttiä ekalle kisa päivälle. Olin hepan selässä noin 13.00. Radan kävely alkoi 13.30 ja piti ehtiä verkkaamaan vähän. Sitten alkoi radan kävely, jonka kävelin tietenkin valmentajani Cinnan kanssa. Radan korkeus oli 110cm. Oltuani valmis lähdin jatkamaan verryttelyä ja aloitin hyppäämisen. Starttasin kahdeksantena. Perus rata meni todella hyvin ja pääsimme uusintaan. Uusinnassa oli 8 estettä ja vincent hyppäsi senkin todella hyvin, radan korkeus oli 120cm. Ratsastin tiukat uusinta tiet ja saimme ajan 37.8 sekunttia joka vei meidät voittoon. Radan jälkeen oli tietenkin palkintojen jako ja sen jälkeen haastattelu, jossa piti kertoa Vincentistä ja itsestäni. Pitkän päivän lopuksi äiti talutti Vincentin ja minä kävin Henna Maulan kanssa maastossa Celtikillä.
Huippu Celtic! <3


Lauantaina eka luokka alkoi taas 9.00 Celtikillä. Hyppäsin 110cm ja sekin meni todella hyvin. Voitimme sen 4 virhepisteellä, joka tuli kun toin Celtikin liian huonoon paikkaan. Meidän piti hypätä vielä sunnuntaina mutta hepan hypättyä niin hyvin niin päätimme jättää sen väliin.
Vincentin toinen SM luokka alkoi 13.00, jonka korkeus oli 115cm. Starttasin siinäviidentenä.115cm rata oli yksi parhaista radoistamme yhdessä. Menin todella rauhallisen radan ja "hitaan" temmon takia meille tuli yksi aika virhe, joka toi meille sitten 1,5 virhettä. Tuloksen perusteella olin koko SM luokassa toisella sijalla. Illalla otimme taas hevoset kävelyyn kahteen kertaan. Menimme vielä hetkeksi katsomaan muita luokkia.


Sunnuntai luokka alkoin 10.50 aamulla. Eka rundi oli korkeudelta 115cm, jossa oli mukana pitkä vesi ja kolmois sarja mitä en ollut vielä ikinä hypännyt Vincentillä. 115 rata sujui erittäin hyvin. Meillä ei ollut mitään ongelmia pitkän veden tai kolmois sarjan kanssa.Saimme 0 tuloksen. Sitten oli tokan rundin vuoro, jossa minä johdin luokkaa ensimmäisen rundin perusteella joten lähdin vikana. 125cm rata oli isoin mitä olin ikinä hypännyt, mutta Vincentin ansiosta se sujui ilman ongelmia ja rata oli virheetön. Viimeinen rata toi siis meille historian ensimmäisen lapsiratsastajien SM KULTAA. Ei oisi voinut ylpeämpi olla hepasta. Palkkareiden jälkeen pääsin "uimaan" veteen. :)
Vesi ja Vincentin ilmavara :O

Se hetki kuin tajuttiin, että kultaa tuli!<3

Kunniakierros! täyttä laukkaa <3

kukkapuska oli naaman edessä :(

Voittajan on helppo hymyillä <3

Kiitos MAAILMAN PARHAALLE valmentajlle Cinnalle!


Vincent on paras! <3


Kovaa ja korkealle <3

pääsin uimaan :)


Suomen Mestari
PARAS <3


Lemppari kuva! (c) Olivia Vliek
-Melina
ps.Seuraavat kisat ovat varmaankin aluemestaaruudet mistä meidät voi "pongata"
pss. Huomenna tulee postausta Olivian ja Donnen EM kisoista!


2 kommenttia:

  1. Onnea! Ratsastat kyllä siisti ja Vincentilläkään ei korkeus näytä olevan ongelma :D

    VastaaPoista